ایرانیان تجهیز سینا
  • نوع مالکیت شرکت سهامی خاص
  • شماره ثبت 315285
  • مدیر عامل خسرو افشار
  • موقعیت ایران-تهران- تهران -خیابان ولی عصر بالاتر از خیابان شهید بهشتی جنب بیمارستان هاجر خیابان اکبری نبش خیابان 37/2 (لاله) پلاک 70 طبقه همکف واحد 3
اطلاعات تماس
معرفی
از همان سپیده دم حیات آدمی بر پهنه گیتی تلاش و کوششی مداوم برای چیرگی بر دردهای بشری آغاز گردید . آثار به جامانده از آن دوران بیانگر اقدام جسورانه آدمیان برای درمان جراحات می باشد. در میان میراث بشری متعلق به ده هزار سال پیش از میلاد یافت می شود که برای برش استخوان در جراحی مورد استفاده قرار گرفته اند . بر پایه اطلاعات مندرج در کتب طب یونان می توان دریافت که بقراط حکیم نامور یونانی روش ساخت اره و تیغ برای بکارگیری در عمل جراحی را به شاگردان خود آموزش داده است وی به پیشگامان مهندسی پزشکی آموخت تا با شکل دادن به صفحات ظریف فلزی و تبدیل آن به تیغ اره های جراحی ابزار مورد نیاز خود را برای درمان بیماران فراهم آوردند . در قرن اول میلادی در رم باستان سلسوس موفق شد ابزارهایی مانند چاقو اره پروپ و وسایلی از این دست را در جراحی بکار گیرد . imgپس از آن نیز تلاش ها برای تکامل این ابزار و وسایل ادامه یافت تا آنجا که در قرن هجده و نوزده میلادی تولید ابزارهای جراحی از فلز نقره و مس به دست صنعتگران ماهری سپرده شد تا دست ابزارها و اره ها با بهرمندی از اشکالی زیبا از عاج و استخوان ساخته شود و یا با چوب خراطی شود شایان ذکر است که بر پایه برخی روایت ها اولین جراحی مغز در چهار هزار هشتصد سال پیش از میلاد در شهر سوخته سیستان و بر روی دختری سیزده ساله انجام شده است اما بر اساس گزارش های تاریخی مکتوب نخستین جراحی ها دو هزار و هفتصد و پنجاه سال پیش از میلاد در مصر انجام گرفته است . در روزگار باستان درمان شکستگی جمجمه به روش سوراخ کردن و بست زدن با استفاده از مته هایی صورت می گرفت که دسته آن مانع ورود مته به پرده های پوشش مغز می شد. ابن سینا حکیم بلند آوازه ی ایرانی به هنگام سخن از آلات جراحی مغز از نوعی اره به عنوان -اره نخی- نام برده است.

این اره از گره هایی که با فاصله های معین بر روی نخ ابریشمی زده میشد تولید می گردید. همچنین ابوالقاسم پدر جراحی مدرن در کتاب -التصریف- از انواع اره استخوانی نام برده است . در عصر حاضر با توجه به اصول ارگونومیک وسایل و ابزار دقیق جراحی از جمله اره و دریل به گونه ای طراحی می شود که قابلیت و توانایی دست جراح افزایش دهند و از این رهگذر به افزایش توانایی دید جراح و بالا بردن قدرت مانور بیشتر با کمترین میزان آسیب ممکن و استفاده بهینه از زمان یاری رسانند . در پرتو بهرمندی از این وسایل پیشرفته بهبود سریع بیماران کاهش میزان تروما به هنگام عمل جراحی و کاهش مدت بستری امکان پذیر خواهد بود . شرکت ایرانیان تجهیز سینا با بهره گیری از دانش و تجربه جراحان و مهندسان ایران در مسیر نوینی گام نهاده و به تولید ابزار آلات موتوری (هندپیس) پرداخته است . هم اکنون با هماهنگی انجام شده با مراکز دانشگاهی در سراسر کشور تولید نسل جدید محصولات فوق در سراسر کشور تولید نسل جدید محصولات فوق در دستور کار قرار گرفته و با راه اندازی کارخانه تولید هندوپیس های جراحی در منطقه ای محروم افزون بر رفع وابستگی به کشورهای بیگانه گام موثری در راستای اشتغال زایی برداشته شده است . ما امیدوایم که در آینده ای نزدیک شاهد توزیع محصولات خود در بازارهای جهانی باشیم .


اینک ما مفتخریم ...

... که تنها تولید کننده اره و دریل های جراحی در ایران هستیم و با دارا بودن 9 محصول (ارتوپدی-مغزی-قلبی) با بیش از 300 مرکز درمانی در داخل و خارج از کشور دارای پروانه بهره برداری به شماره 12760-06 از وزارت صنعت و معدن و تجارت وپروانه ساخت مستقل از اداره کل وزارت بهداشت به شماره های 664/63417 و664/63415 و دارای استاندارد مدیریت کیفیت ISO13485 از BRS امریکا وکلیه استاندارد های موجود ازدانشگاه امیرکبیرو اداره استاندارد کشور می باشد و هم اکنون نیزدرحال دریافت گواهی دانش بنیان ازمعاونت علمی و فن آوری نهاد محترم ریاست جمهوری می باشد.