
جدیدترین اخبارومقاله ها
دسته بندی موضوعی
دستگاه ساکشن جراحی (Suction) یا وکیوم پمپ (Vacuum Pump) دستگاهی است که توسط پمپ مکش و با ایجاد خلاء ، باعث ایجاد فشار منفی شده و هوا و مایعات را به درون میکشد. از این وسیله برای خارج کردن مایعات مترشحه از شکاف ایجاد شده برای جراحی ها و نیز هر جا که حجم مایعات خارج شده از بدن بیمار بالا باشد ، استفاده می شود. این وسیله از آلوده ترین تجهیزات مورد استفاده در مراکز درمانی است.دستگاه ساکشن یکی از وسایل ضروری بیمارستان بوده،این دستگاه لازم است که دراتاق عمل واتاق بیهوشی ، اتاق بهبودی ، بخش مراقبت های ویژه و سایر بخش ها وجود داشته باشد.
تکنیک های مختلفی برای انجام عمل ساکشن وجود دارد ، از جمله عمل جاروب کردن هوا (سیستم مکانیکی) ، یونیزه کردن (سیستم الکترومغناطیسی) ، استفاده از لیزر و ... . ساکشنهای مختلف با توجه به تکنولوژی متفاوت و بسته به نوع کارآیی در جهان تولید می شود. یکی از انواع ساکشنها ، ساکشنهای پزشکی است.
دستگاه ساکشن می تواند بطور متحرک و یا ثابت به سقف یا به دیوار نصب شود.دستگاه ساکشن یکی از وسایل ضروری اتاق عمل بوده که با آسپیراسیون ترشحات از داخل بینی و حلق باعث بازشدن راه های تنفسی بیمار می شود. این دستگاه همچنین می تواند برای خارج کردن ترشحات حاصل شده در حین عمل جراحی از داخل شکم و یا در ناژ آبسه بیماران نیز به کار رود. لوله های لاستیکی دستگاه ساکشن اتاق عمل باید از جنس ضدجرقه باشند. بهتر است که در اتاق عمل دو دستگاه ساکشن یکی برای استفاده جراح و دیگری جهت استفاده متخصص بیهوشی درنظر گرفته شود.
مشاهده انواع ساکشن و لیست مدل های ساکشن
مقدار فشار مورد نیاز برای مکش در ساکشن های مختلف برحسب نوعشان متفاوت است
تقسیم بندی ساکشنهای پزشکی از نظر میزان خلاء نسبی (فشار منفی)
– خلاء بالا ((P>60Kpa)High Vacuum): استفاده دربخش های متفاوت مراکز درمانی وابسته
– خلاء متوسط (P>20kpa): استفاده در مطب های پزشکی
– خلاء پایین P
1.برداشتن سریع محلول های شستشو از ناحیه زخم
2.خالی کردن حفرات آبسه
3.گرفتن تومور در طول برداشتن آن
4.تمیز و خشک نگه داشتن زخم برای مشخص شدن محل خونریزی
5.مکیدن بافت های نکروتیک و صدمه دیده مغزی یا تومورهای نرم مغزی
6.تخلیه کردن مایع مغزی نخاعی از بطن یا فضای زیر سخت شامه
7.کمپرس کردن رگ خونریزی دهنده
8.انتقال جرقه الکتروکوتر به ناحیه خونریزی و کشیدن دودهای حاصل از کوتریزاسیون
1.موتور الکتریکی
2.مولد فشار منفی
الف – پمپ خلاء (برق(AS 130نیز با یک برد الکترونیکی است که اجازه می دهد تا به رفع زمان فعال سازی حساب کاربری (فعال ارائه زمان / زمان منفعل)
ب- سیستم های خلاء (لوله خلاء، اتصالات داخلی و کنترل خلاء)
ج- فیلتر های حفاظتی (در موارد خاص استفاده می شود)، لوله های داخلی و خارجی لوله، از جمله ارتباطات / بطری / دستگاه سرریز.
بنابراین سیستم، ، باید مهر و موم شده و عاری از انسداد(هر گونه نشت جلوگیری برای رسیدن به حداکثر خلاء مورد نظر / جریان)
(انسداد اجازه می دهد تا واحد برای رسیدن به حداکثر خلاء، اما می تواند جریان آسپیراسیون کاهش)
3.مخزن جمع آوری مایعات
4.فیلترهای تصفیه
5.مانومتر
6.اتصالات انتقال دهنده مایعات و فشار منفی
1.ساکشن دوار روغنی: به دلیل ایجاد بخارات روغنی در فضای بیمارستان از نظر پزشکی منسوخ اعلام شده است.
2. ساکشن دیافراگمی (نوسانی): در چرخه تولید هستند اما به دلیل سرعت و ظرفیت مکش پایین در عملهای جراحی حساس و سنگین به کار نمیرود.
3. ساکشنهای سیلندر و پیستونی: در دو نوع دور بالا و پایین تولید می شود که بهترین و مدرنترین نوع ساکشنهای تولیدی کشورهای پیشرفته هستند و معروف به ساکشنهای خشک است.
1. به کار بردن روش استریل
2. اندازه سایز کاتتر که کمتر از نصف ETT را اشغال کند (بسته به نوع ترشحات بیمار و بر اساس تشخیص پرستار) می توان از کاتتر سایز بزرگ برای خارج کردن ترشحات غلیظ استفاده کرد.
3. هر بار ساکشن نباید بیش از ۱۵ ثانیه بطول بیانجامد و درصورت نیاز به ساکشن مجدد ، فاصله هربار ساکشن کردن مابین ۳۰- ۲۰ ثانیه باشد.
4. در مجموع کل مدت ساکشن کردن کمتر از ۵ دقیقه نشود.
5. قبل از انجام ساکشن حتماً باید فشار ساکشن را تنظیم کرد.
6. میزان N/S موردنیاز هر دوره ساکشن: بزرگسالان cc3-5 ، کودکان و نوجوانان ۱-۳ cc ، نوزادان کمتر یا مساوی cc 0/5
7.لوله دستگاه باید در وضعیت مناسبی قرار داشته باشد ، یعنی پیچ نخورده باشد ، سوراخی نداشته باشد و مسیر داخلی آن کاملا تمیز و فاقد گرفتگی باشد.
8.جنس لوله این دستگاه باید از نوع ضدجرقه ( آنتی استاتیک ) بوده و از موادی درست شده باشد که بر روی هم تا نشده و پس از مدتی کارکردن ایجاد گرفتگی ننمایند.
9. ظرف شیشه ای این دستگاه را باید در هنگامی که حجم ترشحات جمع شده در داخل آن به میزان علامت گذاری شده رسید خالی کرد.
10. پس از خاتمه استفاده از دستگاه ساشکن لازم است که درب شیشه ای این دستگاه و لوله های متصل به آن را بطور کامل و با استفاده از محلول ضد عفونی کننده شستشو داد.
11. بایستی قبل از شروع عمل جراحی دستگاه ساکشن را به برق وصل کرد و با کشیدن مقداری محلول به داخل آن از کارکردن صحیح این دستگاه اطمینان حاصل نمود.
12. پدال دستگاه بایستی در هنگام عمل به طرف پای جراح قرار گرفته باشد و پس از ضد عفونی شدن محل عمل جراحی و پوشیده شدن آن با حوله های استریل پرستار سیار باید سر دیگر لوله استریل مربوط به دستگاه مکنده را توسط پرستار اسکراب در بیرون از حوزه عمل قرار داده شده است به دستگاه مزبور وصل نماید.
13. پس از پایان عمل جراحی پرستار باید طرف شیشه ای دستگاه مکنده را تمیز کند همچنین پرستار باید هنگام نظافت دستگاه حتما لوله های مکنده آن را با کشیدن مقداری آب و محلول ضد عفونی به داخل آنها نمیز و ضدعفونی نماید که به این ترتیب دستگاه مکنده برای استفاده در طل عمل جراحی بعدی آماده می گردد.
14. درصورت نیاز لازم است که قبل از اقدام به تمیز کردن ظرف شیشه ای دستگاه خون مکیده شده در آن را اندازه گیری و یادداشت نمود
سر ساکشن را به لوله های استریلی که یکبار مصرف هستند وصل می کنند آنگاه دستگاه ساشکن را روشن می کنند تا خون و مایعات ساکشن شوند. می توان بر اساس محل جراحی و سلیقه جراح از سر ساکشن های مختلفی استفاده نمود.
برای تخلیه کردن محل جراحی از خون و مایعات و جلوگیری از تجمع آنها ، در جراحی های کرانیوتومی استفاده می گردد. دارای یک سوپاپ انگشتی برای کنترل قدرت مکش است و با بلندی 6 یا 8 اینچ موجود می باشد.
برای جمع آوری مقادیر کم از مایعات تجمع یافته مورد استفاده قرار می گیرد مانند جراحی های پلاستیک یا جراحی های عروق محیطی. در انواع مستقیم یا دارای انحنا ، کوتاه یا بلند و فلزی یا یکبار مصرف موجود می باشند.
برای جمع آوری آسیت یا مایعات شستشو دهنده از داخل حفره شکم یا قفسه سینه مورد استفاده قرار می گیرد. در انواع مستقیم یا دارای انحنا ، فلزی یا یکبار مصرف موجود می باشد.
برای مکش مایعات در جراحی های دهانی ، شکمی و قفسه سینه مورد استفاده قرار می گیرد. در انواع فلزی یا یکبار مصرف ، با یا بدون
سوپاپ کنترل مکش و در سایزهای اطفال و بزرگسالان موجود می باشد.
- هایپوکسی
- آریتمی
- افت BP
- آتلکتازی
- عفونت (در بیمار و پرستار) که در ساکشن تراکئوستومی علاوه بر عوارض فوق این عوارض نیز غیرقابل ذکر است.
- صدمه به مخاط تراشه
- خونریزی
- تحریک عصب واگ
- سرفه حمله ای
- ایست قلبی و حتی مرگ
1.ظرفیت مکش (لیتر بردقیقه (L/min) و کیفیت موتور و مکش بالا - فشار منفی ماکسیمم خلاء نسبی (بار ، میلی متر جیوه ، کیلو پاسکال یا سانتیمتر آب)
2. دارا بودن تأییدیه ها (مثل FDAیا نشانها مثل CE یا استانداردهای لازم)
3.ظرفیت و توان خروجی بالا
4.بدون صدا و لرزش بودن
5. هزینه پایین تعمیر و نگهداری
6.سیستم (Irrigationدارا بودن یا به صورت آپشن)
7.بالا بودن قابلیت استریل بدنه
8.حجم پذیری زیاد مخازن ساکشن
9.مدت زمان و نحوه خدمات پس از فروش و گارانتی
10.متناسب بودن قیمت با کارایی دستگاه
11.جنس لوله دستگاه ( ضدجرقه و از موادی باشد که بر روی هم تا نشده و پس از مدتی کار کردن ایجاد گرفتگی ننماید ).
تخفیف فوق العاده: خرید دستگاه اکوکاردیوگرافی با قیمت مناسب را از دست ندهید.
دستگاه ساکشن جراحی یکی از مهمترین تجهیزاتی ست که بدون وجود آن انجام عمل جراحی امکانپذیر نخواهد بود. جراحان، پزشکان و متخصصین در اتاق عمل از این دستگاه استفاده می کنند تا اضافات و بقایای خون و مایعات را از محل جراحی خارج نمایند. دستگاه ساکشن جراحی را به نام دستگاه وکیوم پمپ نیز می شناسند. هر چند که کاربرد اصلی این دستگاه در محیط بیمارستان، مراقبت های ویژه، در اورژانس و یا در آمبولانس می باشد اما افرادی که دارای بیماری های تنفسی هستند نیز از آن در خانه استفاده می کنند.
دستگاه ساکشن جراحی دارای یک سیستم مکش قدرتمند است که با فراهم آوردن فشار منفی قادر است مایعات اضافی، چرک و خون را از بدن بیمار خارج کند. پزشکان اتاق عمل برای اینکه بتوانند دید بهتری نسبت به محل جراحی بیمار داشته باشند از دستگاه ساکشن جراحی استفاده می کنند. این دستگاه دائما مایعات و خون اضافی که جلوی دید جراح را گرفته از محل خارج می نماید و دقت پزشک را بالا می برد.
تخفیف فوق العاده: خرید دستگاه سونوگرافی با قیمت مناسب را از دست ندهید.
در اتاق عمل از یک دستگاه ساکشن جراحی برای خود جراح و از دستگاهی دیگر برای متخصص بیهوشی استفاده می شود. این دستگاه ها از بخش های مختلفی تشکیل شده اند که از جمه آن ها می توان به موتور الکتریکی، پمپ خلا، مولد فشار منفی، لوله خلا، لوله هواکش، لوله انتقال مایعات، فیلتر تصفیه کننده باکتری، مخزن تجمع مایعات و مانومتر اشاره کرد. دستگاه ساکشن جراحی دارای سری های مختلفی می باشد که با توجه به نوع کاربردی که دارند از آن ها استفاده می شود.
بسیار مهم است که دستگاه ساکشن جراحی در بیمارستان ها و بخش های مراقبتی دائما ضد عفونی شوند تا موجبات انتقال بیماری را فراهم نکنند. به همین دلیل دستگاه ساکشن جراحی را به گونه ای طراحی می کنند که امکان استریل کردن دائم آن وجود داشته باشد. شما می توانید برای خرید دستگاه ساکشن جراحی از مجموعه GMED با توجه به نیازهای پزشکی حوزه مراقبتی که در آن فعال هستید اقدام به تماس و دریافت مشاوره از کارشناسان ما نمایید.
اساس کار دستگاه ساکشن جراحی خارج کردن مایعات، مخاط ها و خون می باشد. حال اینکه این مکش در چه اندامی با چه هدفی صورت پذیرد داستانی ست جداگانه که در قالب کاربردهای دستگاه ساکشن جراحی به آن خواهیم پرداخت.
تخفیف فوق العاده: خرید دستگاه رگ یاب با قیمت مناسب را از دست ندهید و برای مشاهده انواع دستگاه رگیاب کلیک کنید.
یکی از کاربردهای مهم دستگاه ساکشن جراحی خارج کردن خون و مایعات از محلی ست که جراحی روی آن در حال اجرا می باشد. بنابراین جراح می تواند دید دقیق تری نسبت به محل جراحی پیدا کند. در جراحی های کرانیوتومی که مربوط به بافت مغز می باشد از آنجایی که حساسیت عمل بسیار بالاست از سری ساکشن Adson جهت تنظیم قدرت مکش استفاده می شود. در جراحی های پلاستیک، جراحی های زیبایی و جراحی های عروقی نیز اغلب جراحان از سری Frazier استفاده می کنند که یک سری منحنی وار بوده و قادر است مقدار بسیار کمی از مایعات را در هر بار مکش خارج نماید. در تخلیه سرم شستشو از داخل شکم و قفسه سینه نیز از سری Poole استفاده می شود. سری Yank Auer نیز در جراحی اطفال و بزرگسالان برای جراحی های دهان، شکم و قفسه سینه استفاده می شود.
کمک به تنفس بیماران ریوی
از دستگاه ساکشن جراحی برای خارج کردن استفراغ، مخاط، خون و سایر مایعات از دهان و گلوی بیمارانی که دچار بیماری های تنفسی هستند استفاده می شود. بنابراین راه تنفسی بیمار باز می شود و قادر به نفس کشیدن خواهد بود. با این کار هم راه تنفس بیماران باز می شود و احتمال عفونت در دستگاه تنفسی کمتر خواهد شد چرا که تجمع خون، مایعات و مخاط در مسیر سیستم تنفسی می تواند زمینه را برای رشد میکروارگانیسم ها فراهم کند.
کاربرد دیگر دستگاه ساکشن جراحی در کلینیک های زیبایی می باشد. حتما نام لیپوساکشن را زیاد شنیده اید. از این دستگاه برای خارج کردن چربی های زائد از باسن، ران، شکم، بازو، گردن و چانه استفاده می شود. کاربرد های دیگر این دستگاه در حوزه لیپولیز و لیپوماتیک می باشد. بنابراین می توان گفت که دستگاه ساکشن جراحی در لاغری نیز کاربرد دارد.
از دستگاه ساکشن جراحی برای برداشتن محلول های شستشو از روی زخم استفاده می شود. از آنجایی که امکان تماس جسم خارجی با زخم برای برداشتن محلول شستشو وجود ندارد برای کاهش دادن احتمال عفونت از این دستگاه استفاده می شود تا در سریع ترین زمان ممکن محلول از روی زخم برداشته شود.
دستگاه ساکشن جراحی در حوزه دندانپزشکی نیز کاربرد دارد و از آن برای خالی کردن حفره های آبسه استفاده می شود.
از دیگر کاربردهای دستگاه ساکشن جراحی می توان به برداشتن تومور اشاره کرد. این دستگاه همچنین می تواند بافت های آسیب دیده را مکش نماید.
این دستگاه برای تشخیص دادن محل خونریزی کاربرد دارد. بدین سان که باید از دستگاه ساکشن جراحی استفاده شود تا محل مورد نظر خشک نگه داشته شود. بنابراین پزشک متخصص می تواند تشخیص دهد که خونریزی از کدام ناحیه صورت می پذیرد.
تخفیف فوق العاده: خرید دستگاه سونیکید با قیمت مناسب را از دست ندهید و برای مشاهده انواع دستگاه جنین یاب کلیک کنید.
از دیگر کاربردهای دستگاه ساکشن جراحی می توان به کمپرس رگی های خونی که دچار خونریزی شده اند، تخلیه مایعات مغزی نخاعی از فضای زیز شامه و کاربرد اسن دستگاه در امور زیبایی و جراحی های زیبایی اشاره کرد.
دستگاه ساکشن جراحی را بر اسا مولفه های مختلف دسته بندی می کنند. بنابراین نمی توان یک دسته بندی کلی برای آن ها مطرح کرد. به عنوان مثال این دستگاه ها را می توان بر اساس قابلیت حمل، قدرت مکش، نوع کابرد و همچنین سیستم داخلی شان در دسته بندی های مخالف قرار داد. در ادامه تعدادی از مهم ترین انواع دستگاه ساکشن جراحی را مورد بررسی قرار خواهیم داد تا بتوانید با توجه به نیاز پزشکی تان اقدام به خرید دستگاه ساکشن جراحی نمایید.
به این نوع دستگاه ساکشن، دستگاه سانترال نیز می گویند. این دستگاه ها به شکل فیکس در نقطه ای قرار می گیرند و قابایت جابجایی ندارند. عمدتا این نوع دستگاه های ساکشن را روی دیوار اتاق عمل و یا روی سقف نصب می کنند. ابعاد این دستگاه ها بزرگ است و می توانند مخزن های یک بار مصرف یا چند بار مصرف داشته باشند.
تخفیف فوق العاده: خرید دستگاه فتال مانیتورینگ با قیمت مناسب را از دست ندهید.
همانطور که از نامش پیداست این دستگاه های ساکشن دارای قابلیت حمل می باشند بنابراین با استفاده از باتری نیز می توانند عمل کنند. ابعاد این دستگاه کوچک بوده و دارای وزن سبکی هستند. یکی از کاربردهای اصلی ساکشن پرتاب استفاده به عنوان دستگاه ساکشن یدکی می باشد زمانی که برق یک مجموعه درمانی قطع می شود و یا به هر دلیلی دستگاه ساکشن اصلی دچار اختلال می گردد. بسیاری از قطعات دستگاه ساکشن جراحی پرتابل یک بار مصرف می باشد. از این دستگاه هم در خانه و هم در آمبولانس استفاده می شود. در خرید دستگاه ساکشن پرتابل به این نکته باید دقت داشتن که مخزن آن از گنجایش کافی برخوردار باشد و امکان استریل کردن آن به سادگی وجود داشته باشد.
دستگاه های ساکشن بر اساس سیستم داخلی دارای انواع مختلفی هستند:
دستگاه های ساکشن جراحی دارای انواع مختلفی بر اساس محل کاربرد هستند. از این دستگاه ها در فضاهای درمانی مختلفی چون بیمارستان، اورژانس، مراقبت های ویژه، آمبولانس و مطب های زیبایی استفاده می شود انواع دستگاه های ساکشن جراحی هم با استفاده از باتری و هم با استفاده از برق شهری کار می کنند. بنابراین زمانی که دسترسی به برق شهری امکانپذیر نباشد هم می توان از دستگاه ساکشن جراحی استفاده کرد.
تخفیف فوق العاده: خرید دستگاه فتوتراپی با قیمت مناسب را از دست ندهید.
همانطور که گفته شد دستگاه ساکشن جراحی ساز و کار مشخصی دارد و بر اساس مکش کار می کند. انواع مختلفی از این دستگاه ها وجود دارد که هر کدام در حوزه های درمانی و زیبایی استفادهمی شوند و برای بزرگسالان و اصفال کاربرد دارند. فارغ از نوع دستگاه ساکشن جراحی، باید به برند این دستگاه نیز در هنگام خرید دقت کرد. از آنجایی که دستگاه ساکشن جراحی دستگاهی بسیار حساس می باشد باید برای خرید آن به کیفیت تولید محصول نگاه ویژه داشته باشد. بهترین برندهای دستگاه ساکشن جراحی کیفیت تولید بالایی را در ساخت این تجهیز پزشکی اعمال می کنند.
این برندها از موتور با کیفیت استفاده می کنند و قدرت مکش دستگاه را در حد ایده آل تنظیم می نمایند. بهره مندی از تاییدیه های FDA و CE عمدتا در لیست قابلیت ها و ویژگی های این برندها دیده می شود. بهره مندی از توان خروجی بالا، عدم وجود صدا و لرزش، بهره مندی از مخزن با گنجایش بالا، هزینه نگهداری و تعمیرات مقرون به صرفه، سادگی و سهولت در استریل کردن و همچنین بهره مندی از لوله ضد جرقه از جمله مهمترین مواردی ست که بهترین برندها در تولیدات خود می گنجانند. در ادامه تعدادی از بهترین برندهای دستگاه ساکشن جراحی عنوان شده است:
از آنجایی که تنوع در دستگاه ساکشن جراحی بسیار بالاست بنابراین شاهد تنوع قیمت در بازار فروش این دستگاه هستیم. با این حال قیمت دستگاه ساکشن جراحی به فاکتورهای مختلفی بستگی دارد و نمی توان نرخی ثابت را برای آن اعلام کرد. در ادامه این فاکتورها را بررسی خواهیم کرد.
تخفیف فوق العاده: خرید دستگاه اسپیرومتر با قیمت مناسب را از دست ندهید.
دستگاه ساکشن جراحی همانطور که در بالا گفته شد دارای انواع مختلفی می باشد؛ از نمونه ثابت گرفته تا پرتابل و اورژانسی و دستگاه های ساکشن مختص دندانپزشکی و لاغری. بنابراین با توجه به نوع دستگاه ساکشن جراحی قیمت آن نیز دستخوش تغییر خواهد شد. برندهای ایرانی و خارجی زیادی در بازار وجود دارد که هر کدام قیمتگذاری مختلفی دارند با این حال برندهای ایرانی مثل همیسه در قیمتگذاری های خود صرفه اقتصادی را برای خریداران در نظر گرفته اند.
قیمت دستگاه ساکشن جراحی به فاکتورهایی چون توان مکش، توان خروجی، ظرفیت پمپاژ در دقیقه، میزان صدا، حداکثر ساعات کارکرد مداوم، حجم مخزن تجمع مایعات و مواردی دیگر چون قابلیت تخلیه اتوماتیک، قابلیت اتوکلاو و بهره مندی از نمایشگر رنگی و آلارم های هشدار دارد. بهره مندی از سنسور الکتریکی رطوبت سنج، قابلیت کیسه یکبار مصرف، فیلتر آنتی باکتریال و قابلیت تنظیم قدرت مکش از دیگر قابلیت هایی ست که می تواند روی قیمت دستگاه ساکشن جراحی موثر واقع شود.
دستگاه ساکشن جراحی دارای انواع و کابردهای مختلف می باشد و همین موضوع نشان می دهد که این دستگاه در حوزه های مختلف طب دارای کاربرد است. از دندانپزشکی گرفته تا مطب های لاغری و اتاق های جراحی زیبایی. بنابراین بسیار مهم است که برای خرید دستگاه ساکشن جراحی به کاربردها و قابلیت های دستگاه و نوع آن اشراف داشته باشید و از همه مهمتر اقدام به خرید بهترین برند دستگاه ساکشن جراحی نمایید. ما در مجموعه GMED بستری گسترده و جامع را از انواع دستگاه های ساکشن جراحی برای شما فراهم آورده ایم تا بتوانید با خیال آسوده اقدام به بررسی قابلیت ها و ویژگی های هر دستگاه طور مجزا نمایید. تنوع در برند، قیمت و قابلیت های این دستگاه ها موجب شده تا بتوانید بهترین انتخاب را در کنار مشاوره های کارشناسان ما مرتبط با حوزه پزشکی تان داشته باشید.
تخفیف فوق العاده: خرید مانیتور علائم حیاتی با قیمت مناسب را از دست ندهید و برای مشاهده انواع دستگاه مانیتورینگ کلیک کنید.
مجموعه GMED به عنوان یکی از قوی ترین مجموعه های فروش تجهیزات پزشکی و درمانی قادر به عرضه انواع مختلفی از تجهیزات در حوزه های گوناگون طب بوده و شما را از قیمت های اقتصادی در شرایط فعلی بهره مند می سازد.
نظرات کاربران
ثبت نظر شما